Στην πρώτη επίσημη επίσκεψη μου ως υφυπουργός Τουρισμού στη Ρόδο, με την Υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιαννη είχαμε τη χαρά και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου @ghatzimarkos και τον Δήμαρχο @andonis_cambourakis , στην οποία συμμετείχε το σύνολο των φορέων του τόπου, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες.

🔷️Στο επίκεντρο οι προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και οι προτάσεις των φορέων, που με άριστη συνεργασία μπορούν να συμβάλλουν για να αφήσει η Ρόδος και η Ελλάδα το αποτύπωμά της στον παγκόσμιο βιώσιμο τουρισμό.

🔷️Μαζί σχεδιάζουμε το ισχυρό μέλλον της χώρας στον Τουρισμό, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δίνοντας ευκαιρίες σε κάθε τόπο της Ελλάδας να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #visitgreece #ministry #gnto #tourism #greece @visitgreecegr #ΙΕΚ_Τουρισμού @ministryoftourismgreece @MinTourGR #ΌλγαΚεφαλογιάννη @olgakefalogianni

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας