Στο πλαίσιο της επίσκεψης μου στο νησί της Ρόδου για θέματα της αρμοδιότητας μου, πραγματοποίησα συνάντηση στην ανώτερη τουριστική σχολή δημόσιας εκπαίδευσης Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και τη Σχολή Ξεναγών Ρόδου.

🔷️Συζητήσαμε με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. και τους ενημέρωσα για όλες τις κινήσεις του Υπουργείου Τουρισμού και των συναρμόδιων Υπουργείων και συνεργαζόμενων φορέων καθώς και τις λύσεις που σχεδιάζουμε.

🔷️Επισκέφθηκα, επίσης, το ΙΕΚ Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου και άκουσα τις ανάγκες τους. Προχώρησα στην προαναγγελία της κάλυψης δύο θέσεων, εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού

🔷️ Ανακοίνωσα την έναρξη από Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή 881 σπουδαστών στα Δημόσια ΙΕΚ Τουρισμού.

🔷️ Θα συνεργαστούμε με όλες τις σχολές με γνώμονα τον ορθολογισμό και την επίτευξη των στόχων μας.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #visitgreece #ministry #gnto #tourism #greece @visitgreecegr #ΙΕΚ_Τουρισμού @ministryoftourismgreece @MinTourGR #ΌλγαΚεφαλογιάννη @olgakefalogianni

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας