Συμμετείχα στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, με θέμα: «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από προσφυγικούς συλλόγους του Νομού Λάρισας, με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ολυμπιαδιτών «Το Ματζικέρτ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστιωτών Καππαδοκίας «Ο Άγιος Βασίλειος», του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναινών «Η Καθ’ Ημάς Ανατολή», της Ιστορικής Λαογραφικής Ένωσης Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες», της Ένωσης Ποντίων & Μικρασιατών Λάρισας «Οι Ακρίτες» και του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου, ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής για τις δράσεις τους, παρουσίασαν τις εμπειρίες τους και τον αγώνα που δίνουν για να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες και τις γέφυρες με τις αλησμόνητες πατρίδες.
📍Ιερό χρέος μας αποτελεί η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης και ιδίως η μεταλαμπάδευσή της στη νέα γενιά.
📍Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή οφείλουμε να καταπολεμήσουμε τη λήθη και να συμβάλλουμε στη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και αυτογνωσίας.