Συναντήθηκα με την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Δήμητρα Ακριτίδου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, και συζητήσαμε τα θέματα της αρμοδιότητας της Αντιδημαρχίας Παιδείας, καθώς και το θέμα της συνεργασίας του Δήμου με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη συνάντησή αναφερθήκαμε στο οξύ θέμα της σχολικής στέγης, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και στην ενίσχυση των υλικοτεχνικών υποδομών των σχολικών κτηρίων.
Δεσμεύτηκα να προωθήσω τα αιτήματα του Δήμου στο Υπουργείο Παιδείας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά τη γόνιμη συζήτηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, η οποία έχει βαθιά γνώση στα θέματα Παιδείας του Δήμου, αποφασίσαμε αφενός μεν να αναληφθεί πρωτοβουλία για την επίλυση των θεμάτων του Δήμου, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας, όσο και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με παρεμβάσεις στη Βουλή καθώς και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.
Συμφωνήσαμε επίσης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή της καμπάνιας “ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ” στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να περάσουν τα μηνύματα σε περισσότερα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.