Συμμετείχα στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα: «Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από προσφυγικούς συλλόγους του Δήμου Δέλτα με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

🇬🇷 Εκπρόσωποι του Λαογραφικού Συλλόγου Καλοχωριτών Ανατολικής Ρωμυλίας Β. Θράκης “ΚΑΣΚΑΡΚΑ”, του Συλλόγου Μικρασιατών και άλλων προσφύγων Διαβατών “ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ” και του Συλλόγου Μικρασιατών Ιωνίας “ΗΡΟΔΟΤΟΣ”, ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής για τις δράσεις τους και κατέθεσαν τις απόψεις τους, την εμπειρία τους και την προσπάθεια τους για την διατήρηση της μνήμης και των ιστορικών παραδόσεων.

🇬🇷 Ιερό χρέος μας αποτελεί η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης και ιδίως η μεταλαμπάδευσή της στη νέα γενιά.

🇬🇷 Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή οφείλουμε να καταπολεμήσουμε τη λήθη και να συμβάλλουμε στη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας και αυτογνωσίας.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #Βουλή #μικρασιατικήκαταστροφή