🟢 Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Τουρισμού με θέμα την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μίλησα στους σπουδαστές των ΙΕΚ Αναβύσσου και Κερκύρας.

🟢 Την εκδήλωση χαιρέτησε η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη η οποία στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία των παιδιών.

🟢 Ο εκπρόσωπος του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Γρηγοριάδης, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των περιστατικών κακοποίησης.

🟢 Παρουσίασα τα σημαντικά μηνύματα της καμπάνιας «ένα στα πέντε» μέσα απο τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης που στοχεύουν στον τερματισμό της σεξουαλικής βίας εναντίον των παιδιών.

🟢 Τα μηνύματα της καμπάνιας παρέχουν στα παιδιά την κατάλληλη ενημέρωση ώστε να μπορούν να προστατευθούν από κάθε μορφή σεξουαλικής βίας, μαθαίνοντας και αναπαράγοντας στη συμπεριφορά τους απλούς κανόνες αυτοπροστασίας.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #υπουργείοτουρισμού