Ως Υφυπουργός Τουρισμού, αρμόδια για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ο αναπτυσσόμενος Ιατρικός Τουρισμός, υποδέχθηκα στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ @visitgreecegr στην 87η Δ.Ε.Θ. τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο @genesisathens_drpantos , Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤΟΥΡ και Γ.Γ. της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ειδικό στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, τον Μιχάλη Κουτσιλιέρη @mkoutsil, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, καθηγητή Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και τον Αυγουστίνο Δημητρά, Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

🔹Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, που ήταν σε συνέχεια της συνάντησης μας στο Υπουργείο Τουρισμού, όπου συζητήσαμε προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα της ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, αναφερθήκαμε στο υψηλότατο επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων, ιατρών και γενετιστών, στις άρτιες υποδομές, καθώς και στη διάθεση και τις δυνατότητές τους να συμβάλουν στη βιώσιμη τουριστική οικονομία.

🔹Με την ευκαιρία της προβολής του Ιατρικού Τουρισμού στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ @tif_helexpo αναφερθήκαμε και στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού σχετικά με την εξωστρέφεια των δράσεων μας. Στόχος μας να καταστεί περισσότερο ελκυστική η Ελλάδα για επισκέπτες από όλες τις χώρες του κόσμου που επιθυμούν την πραγματοποίηση θεραπειών υπογονιμότητας και της ιατρικής πράξης της Ιατρικώς υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας