Μία εξαιρετική εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γεώργιος Αθάνας”.

Ως συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ ενημέρωσα και ευαισθητοποίησα γονείς και παιδιά για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Ιδιαίτερα σημαντική η τοποθέτηση του Ανδρέα Καλαντζή, Αστυνόμου Α΄, Υποδιοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου. Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιμάκης, ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Κώστας Κακούσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου Νικόλαος Φούντας μας υποδέχθηκε ολους τονίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση γονέων, παιδιών και εκπαιδευτικών για το ευαίσθητο αυτό θέμα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υπέροχη φιλοξενία