Στην εκδήλωση με θέμα «Ο Σεξισμός πληγώνει την κοινωνία. Αντιμετώπισέ τον στα ίσια.», που διοργάνωσε η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, θέατρο Σοφούλη.

📍Η εξαιρετική παράσταση «Άγουρα Κεράσια», που δόθηκε με τους Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο αναδεικνύει πολλά ζητήματα βίας, που συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ζητήματα που αφορούν σε κακοποιητικές συμπεριφορές με θύματα τις γυναίκες ή τα παιδιά.

📍Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τους παρευρισκόμενους για τα μηνύματα εργαλείων
της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης που στοχεύει στον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

📍 Στο πλαίσια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας μοιράστηκε στο κοινό το έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό της καμπάνιας μας.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης @maria_syrengela #agourakerasia @agourakerasia @konstantinoskazakos @taniatripi @voulapatoulidou @giannis_dardamanelis @kalafatis_stayros #ΜητράκασΘεόδωρος