Χαιρέτησα την εκδήλωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου @pisgradmin αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας και αναφέρθηκα στην Ελληνίδα που είναι παρούσα σε όλες τις φάσεις της ιστορίας μας, άλλοτε στην πρώτη γραμμή κι άλλοτε στα χαρακώματα.

🔹 Από τις γυναίκες θρύλους της Επανάστασης ως τις γυναίκες γιατρούς, υγειονομικούς, νοσηλεύτριες και ερευνήτριες της εποχής covid, οι Ελληνίδες, εργαζόμενες πολύ συχνά σε συνθήκες εξουθένωσης και σχεδόν διχασμένες ανάμεσα στα σπίτια τους και τις δουλειές τους, ανταποκρίνονται με μεγάλη ενσυναίσθηση στους πολλαπλούς ρόλους τους.

🔹 Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και η Επιτροπή Γυναικών Ιατρών τίμησαν στο πρόσωπο 8 λαμπρών γυναικών συναδέλφων τους όλες τις γυναίκες γιατρούς όχι μόνο για το σπουδαίο επιστημονικό τους έργο αλλά κυρίως για τη δεξιότητα τους να το συνδυάζουν με τον ανθρωπισμό.

🔹 Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Εξαδάκτυλο @athanasiosexadaktylos για την πρωτοβουλία του να αναδείξει και να τιμήσει γυναίκες, ισχυρά πρότυπα για όλες και όλους μας.