Συμμετείχα στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Ελληνίδων (Ε.Σ.Ε.) και το Γραφείο Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.) με θέμα: «Το κίνημα “Με Τοο”: Ασπίδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και της βίας και παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο».

Ως Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ελλάδα, μίλησα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκα στο πώς μπορούμε να διδάξουμε στο παιδί τον «Κανόνα του Εσώρουχου» και περιέγραψα τον τρόπο με τον οποίο ο δράστης αλληλεπιδρά με το παιδί. Τόνισα, κατ’ αρχήν, ότι ο δράστης είναι ένα άτομο που βρίσκεται στο οικείο περιβάλλον, ως εκ τούτου, γνωρίζει το παιδί και περνάει χρόνο μαζί του για να κερδίσει την εύνοιά του. Στη συνέχεια, ο δράστης αγγίζει το παιδί σε σημεία του σώματός του, στα οποία είναι εξοικειωμένο στο να δέχεται αγγίγματα, όπως η μυτούλα ή τα μαλλάκια του. Τέλος, ο δράστης προσπαθεί να αγγίξει το παιδί στην περιοχή που βρίσκεται το εσώρουχο. Τότε, το παιδί πρέπει να αντιδράσει και να φύγει.
Επίσης, έκανα ειδική αναφορά στους γονείς και στην ανάγκη να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί, ώστε να είναι δέκτες καταγγελίας αν αυτό βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, για να τη σταματήσουν πριν εξελιχθεί.
Τέλος, μίλησα για το νέο βίντεο του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τους κινδύνους σεξουαλικής κακοποίησης μέσα στο ψηφιακό περιβάλλον.