Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel @starchanneltv στην εκπομπή «breakfast@star» με την Ελένη Χατζίδου @eleni.hatzidou και τον Ετεοκλή Παύλου

📌Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel @starchanneltv στην εκπομπή «breakfast@star» με την Ελένη Χατζίδου @eleni.hatzidou και τον Ετεοκλή Παύλου @eteoklispavlou. Με τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη @lilipiraki συζητήσαμε για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

📌Παρουσίασα το νέο ενημερωτικό εργαλείο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, την ιστορία κινουμένων σχεδίων “ Το Μυστικό της Νίκης 3-Η Δύναμη της Βερονίκης”.

📌Η Βερονίκη μόλις ήρθε στην παρέα μας. Είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

📌Η Βερονίκη δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης” μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.

📌Η «Δύναμη της Βερονίκης» βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας
www.enastapente.gr

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων#σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΗΔύναμητηςΒερονίκης #τομυστικότηςΝίκης @starchanneltv @eleni.hatzidou @eteoklispavlou @lilipiraki