Φιλοξενήθηκα στο Δελτίο Ειδήσεων «IONIAN NEWS» στον τηλεοπτικό σταθμό IONIAN @ionianchannel με τον Τάσο Θεοδόση @tasostheodosis.

🖍Ως Εθνική Συντονίστρια για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Ανηλίκων παρουσίασα το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, μια πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που στοχεύει στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας κατά των ανηλίκων.

▪️Υπάγεται στον Υπουργό Επικρατείας και για την επίβλεψή του συγκροτείται Πολιτική Επιτροπή Παρακολούθησης Δημοσίων Πολιτικών στην οποία μετέχουν 12 Υπουργεία.

🖍Ως Συντονίστρια της Καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα παρουσίασα τα νέα ενημερωτικά εργαλεία της καμπάνιας : το παραμύθι και την ιστορία κινουμένων σχεδίων “ Το Μυστικό της Νίκης 3-Η Δύναμη της Βερονίκης”.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΗΔύναμητηςΒερονίκης #τομυστικότηςΝίκης @tasostheodosis @ionianchannel #ioniantvnews