Συμμετείχα, ως προσκεκλημένη ομιλήτρια, στη διαδικτυακή ημερίδα του Δήμου Τρίπολης και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, με θέμα: « Ο ρόλος της γυναίκας σήμερα».

Μίλησα για το ρόλο της γυναίκας στη πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και έκανα μια συνοπτική παρουσίαση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Στη συνέχεια, παρουσίασα τα εργαλεία ενημέρωσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και τις ιστορίες κινουμένων σχεδίων που υλοποιήθηκαν με προσωπική μου πρωτοβουλία και με τη συμμετοχή πολλών συντελεστών.
Αναφέρθηκα στην αξία της ενημέρωσης των παιδιών και στους απλοποιημένους κανόνες αυτοπροστασίας τους, όπως «ο Κανόνας του Εσώρουχου», η αναγνώριση του είδους των αγγιγμάτων και των μυστικών.
Παράλληλα, τόνισα τη σημασία της καλής σχέσης των γονέων με τα παιδιά, ώστε εκείνα να μπορούν να αποκαλύψουν κακοποιητικές συμπεριφορές.
Επίσης, αναφέρθηκα στις συνεργασίες που έχει υλοποιήσει η καμπάνια με θεσμικούς φορείς, όπως με τις Περιφέρειες, τις δομές φιλοξενίας προσφύγων, τον ΣΕΓΑΣ, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Εκκλησία της Ελλάδος και μίλησα για τις πολλές δράσεις που υλοποιούνται σε όλη τη χώρα, πλέον και διαδικτυακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.
Κλείνοντας, αναφέρθηκα στα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες από το βήμα της Βουλής και έκλεισα την ομιλία μου με το βίντεο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την σεξουαλική παρενόχληση στον ψηφιακό κόσμο.