Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των δράσεων για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ως Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, μίλησα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, που επιτυγχάνεται μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γονέων και παιδιών.
Το 16% των παιδιών στην Ελλάδα πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίηση #ΥπουργείοΕργασίας #ΥπουργείοΠροστασίαςτουΠολίτη #ενδοοικογενειακήβία @maria_syrengela @presidencygr