Συμμετείχα στη διαδικτυακή εκδήλωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που μεταδόθηκε με live streaming με θέμα «Βάζουμε όρια στη χρήση του διαδικτύου – Επενδύουμε σε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας», με στόχευση τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών τα οποία χρησιμοποιούν τον παγκόσμιο ιστό μέσα από κάθε είδους τεχνολογική συσκευή και συζητήσαμε τρόπους που θα βοηθήσουν τα παιδιά να παραμείνουν ασφαλή στον κόσμο του διαδικτύου.

Έχοντας την ευθύνη συντονισμού της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» επικεντρώθηκα τόσο στις δράσεις που οργανώσαμε από κοινού με τη Δ.Η.Ε., όσο και στα ενημερωτικά εργαλεία που κρατούν τα παιδιά ασφαλή.
Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το νέο video «Kiko and the Manymes» του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και το αντίστοιχο παραμύθι, που αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών στο ψηφιακό περιβάλλον.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το παραμύθι με τίτλο «Ο Σήφης, ο ποντικός και το διαδίκτυο» που συνέγραψαν η Κάρμεν Ρουγγέρη και η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποδίδοντας με εύσχημο και βιωματικό τρόπο περιστατικά που χειρίζεται καθημερινά η υπηρεσία.