Την Τουριστική Αστυνομία Θεσσαλονίκης @hellenicpolice_official επισκέφθηκα στην έδρα της στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, σε συνέχεια της συνάντησης μας με τη Διοικήτρια της, την Αικατερίνη Ματθαίου @katmat1981 . Παρόντες στη συνάντηση ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μουρτζίνος.

🔹Συζητήσαμε για τον τρόπο λειτουργίας της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον Νομό.

🔹Η Διοικήτρια ανέφερε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που υπηρετούν στην Τουριστική Αστυνομία να συμμετάσχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα τον τουρισμό.

🔹Επίσης, πρότεινε συνέργειες με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ , αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να προβληθεί το έργο της Τουριστικής Αστυνομίας και να ενημερωθούν οι πολίτες.

🔹Στο Υπουργείο Τουρισμού αναγνωρίζουμε, σεβόμαστε και εκτιμούμε την προσφορά της Τουριστικής Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και θεωρούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της άξιους συνεργάτες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στη συνολική εικόνα της χώρας μας και την ισχυροποίηση του τουριστικού brand name Ελλάδα.