Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Αθηνών «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ» σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων, στο Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού, με θέμα «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

🔹Ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης, μίλησα για τον κανόνα του εσώρουχου παρουσιάζοντας όλα τα ενημερωτικά εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

🔹Ως επικεφαλής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση κι Εκμετάλλευση παρουσίασα τους στόχους του καθώς και τις 11 οριζόντιες διυπουργικές πολιτικές του για την υλοποίηση των οποίων εργάζονται 11 υπουργεία.

🔹Για «Το βίωμα της σεξουαλικής κακοποίησης από το παιδί. Η εξέτασή του ως μάρτυρας», μίλησε η Ψυχολόγος, Αστυνόμος Α΄, Κωνσταντίνα Κωστάκου.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης
@dioxh_hlektronikou_eglhmatos_#Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού @hellenic_foundation_culture #εθνικόσυμβούλιοελληνίδων