Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο συνεργάστηκε με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και διοργάνωσαν την τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Στην εκδήλωση μίλησα με την Αστυνόμο Α’ Σοφία Κουσίδου, Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με το θέμα, τους εργαζόμενους των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), καθώς και των Δομών Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.
Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω την αποτελεσματική συνεργασία που έχουμε με την Προϊσταμένη του Τμήματος Διαδικασιών και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης κ. Σταυρούλα Μαρινοπούλου, την οποία ευχαριστώ θερμά.
Είναι πολύ σημαντικό τα μηνύματα για την προστασία των παιδιών να φτάσουν σε κάθε οικογένεια και σε κάθε παιδί που φιλοξενείται στα κέντρα και τις δομές της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο.


#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse #ΥπουργείοΜετανάστευσηςκαιΑσύλου #migration #δομές #δομέςφιλοξενίας #δομέςυποδοχής #άσυλο