Συμμετείχα στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, με θέμα «Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της παγκόσμιας ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η αξία που έχουν για ολόκληρο τον ελληνισμό της διασποράς είναι μεγάλη. Μείναμε όλοι εντυπωσιασμένοι από τις δράσεις της ομοσπονδίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο «Οδυσσέας» συνεχίζει το ταξίδι του χάρη στο έργο και τις πρωτοβουλίες των Κεφαλλήνων και των Ιθακησίων όλου του κόσμου, δίνοντας το στίγμα του μοναδικού ελληνικού πολιτισμού σε όλα τα μήκη και τα πλάτης της γης και προσκαλώντας τη διεθνή κοινότητα να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της ελληνικής γης. Είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #βουλή #ΕπιτροπήΕλληνισμού #ομοσπονδίαΚεφαλλήνωνΙθακησίων #Κεφαλλονιά #Ιθάκη #Οδυσσέας #ελληνικόςπολιτισμός