Συναντήθηκα με τον πολύ δραστήριο Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Στέλιο Βαλιάνο @stelios_valianos , ο οποίος μου παρουσίασε το νέο αναπτυξιακό τουριστικό σχέδιο του Δήμου για το 2024, που χαρακτηρίζεται από συνεκτικότητα, πρωτοτυπία και εξωστρέφεια.

🔹 Ο Δήμος Αριστοτέλη, ο προ του Αγίου Όρους Δήμος, που φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές αλλά και λάτρεις των παραλιών της Χαλκιδικής και του ορεινού όγκου του Χολομώντα, αποτελεί κέντρο διεθνούς ενδιαφέροντος για τους μελετητές της πιο επιδραστικής προσωπικότητας παγκοσμίως, του φιλοσόφου του μέτρου Αριστοτέλη.

🔹Το τεράστιο φυσικό, πνευματικό και πολιτιστικό αυτό κεφάλαιο που διαθέτει ο Δήμος, αποτελεί το υπόβαθρο νέων πρωτοβουλιών του Δημάρχου κ. Βαλιάνου, όπως η ένταξη του Δήμου στους “Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς Ολοκληρωμένης Διαχείρισης”, τις οποίες συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτει το Υπουργείο Τουρισμού.

🔹Τελικά, η Χαλκιδική είναι ανεξάντλητη σε πολιτιστικό και τουριστικό απόθεμα και με εμπνευσμένους τοπικούς άρχοντες μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα κι απολαυστική όλον τον χρόνο.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας