Συμμετείχα στις συνεδριάσεις της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στις οποίες συζητήθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, με τίτλο «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας», στρατηγική κεντρικών προμηθειών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική πρόνοια».

❗️Γίνεται ένα σημαντικό βήμα αναδιαμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του συστήματος προμηθειών στο χώρο της υγείας.

❗️Το νέο νομικό πρόσωπο και το συνολικό εγχείρημα επιδιώκει την εδραίωση των αρχών της διαφάνειας, της ευελιξίας, της επιτάχυνσης και αποτελεσματικότητας στη διαδικασία των προμηθειών στην υγεία, με την αξιοποίηση ψηφιακών μέσων και σύγχρονων μεθόδων παράδοσης – αποθήκευσης προϊόντων και διενέργειας διαγωνισμών.

❗️Επιδίωξη η δημιουργία ενός συστήματος προμηθειών, που να μας προσφέρει οικονομικά συμφέρουσες συμφωνίες, οι οποίες, όμως, ταυτόχρονα μας εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #Βουλή #ΕπιτροπήΚοινωνικών #πανδημία #covid19 #ΑρχήΠρομηθειώνΥγείας #υπηρεσίεςυγείας #προϊόνταυγείας #ΥπουργείοΥγείας