Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη για την προώθηση του Δήμου Λουτρακίου

🔹️Με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη συναντηθήκαμε και συζητήσαμε για την Τουριστική ανάπτυξη, προώθηση και ανάδειξη του Δήμου.

🔹️Αναφερθήκαμε στις δυνατότητες του Δήμου Λουτρακίου να εμπλουτίσει την ανταγωνιστικότητα και να βελτιστοποιήσει τις ειδικές μορφές Τουρισμού στην περιοχή, με έμφαση στον ιαματικό, θρησκευτικό, αθλητικό καθώς και στον πολιτιστικό τουρισμό, τις μορφές που ήδη δραστηριοποιείται ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

🔹Συζητήσαμε τις προοπτικές του Δημου για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος μέσω συνεργασίας με τον ΕΟΤ αλλά και μέσω του θεσμού DMMΟ-Destination Management & Marketing Organization (Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού) που έχει ψηφισθεί με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού.

#Loutraki #tourism #religioustourism #wellnesstourism #culturaltoutism #greece #government #deputyminister #ElenaRapti #ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #gnto @ministryoftourismgreece @MinTourGR

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας