Συμμετείχα στην ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: «ΠροσΕΧΩ – Στρατηγικό Σχέδιο Οδικής Ασφάλειας» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου με τη συμμετοχή Βουλευτών, Δημάρχων, μελών της Πολιτικής Επιτροπής και στελεχών των Γραμματειών του Κόμματος. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν η Α.Ε. Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα Charlotte Sammelin και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αποτελεί εθνική προτεραιότητα η μείωση και εν συνεχεία, ο μηδενισμός των τροχαίων ατυχημάτων και είναι σημαντικό να δανειστούμε την εμπειρία άλλων κρατών που έχουν επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα σε αυτό τον τομέα.
Τα τροχαία ατυχήματα είναι ζήτημα υποδομών, αλλά και κυκλοφοριακής παιδείας. Παρά τα βήματα που έχουν γίνει, υπάρχει ακόμη απόσταση να διανύσουμε μέχρι να βγάλουμε τα τροχαία ατυχήματα από τις καθημερινές ειδήσεις. Ασφαλείς δρόμοι, υπεύθυνοι οδηγοί και κυκλοφοριακή παιδεία που θα ξεκινά από το σχολείο είναι το δικό μας τρίπτυχο δράσης σε ένα εθνικό σχέδιο που είναι απαραίτητο να πετύχει.