Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο στο πλαίσιο της συνεργασίας με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, διοργάνωσε την έκτη κατά σειρά διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

✔️Μιλήσαμε με τον Αστυνόμο Α’ Ευάγγελο Μπέσα, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), καθώς και των Δομών Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.

✔️Κλείνοντας τον κύκλο ομιλιών μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη του Τμήματος Διαδικασιών και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Σταυρούλα Μαρινοπούλου, για την άρτια συνεργασία μας.

✔️Κάθε παιδί που φιλοξενείται στα κέντρα και τις δομές της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, έχει το δικαίωμα να είναι ασφαλές και προστατευμένο.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse #ΥπουργείοΜετανάστευσηςκαιΑσύλου #migration #δομές #δομέςφιλοξενίας #δομέςυποδοχής #άσυλο