Μίλησα στη διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ιδιωτικό δημοτικό σχολείο «Δελασάλ» Αλίμου, στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων σε θέματα που αφορούν στην υγιή και ομαλή κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Ως συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στην ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, παρουσίασα τα εργαλεία της ελληνικής καμπάνιας, όπως το παραμύθι του Συμβουλίου της Ευρώπης, «Η Κίκο και το Χέρι» και τις ιστορίες κινουμένων σχεδίων (3D-animation videos) «Το μυστικό της Νίκης» και «Η περιπέτεια του Βίκτωρα», μέσω των οποίων τα παιδιά διδάσκονται τον «Κανόνα του Εσώρουχου». Σύμφωνα με τον κανόνα, κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ή να χαϊδέψει τα παιδιά, σε εκείνα τα σημεία του σώματός τους, τα οποία κατά κανόνα καλύπτονται από τα εσώρουχα.
Επίσης, παρουσίασα το νέο video του Συμβουλίου της Ευρώπης «Kiko and the manymes», σχετικά με τους κινδύνους σεξουαλικής κακοποίησης που μπορεί να εμφανιστούν στο ψηφιακό περιβάλλον.
(Δεν έγινε καταγραφή της εκδήλωσης, λόγω της συμμετοχής ανηλίκων)