Ήμουν προσκεκλημένη ομιλήτρια στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, με θέμα: «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης».

Μίλησα για το οδοιπορικό της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την προστασία των παιδιών, για την αξία της ενημέρωσης και την σημασία της εφαρμογής των κανόνων αυτοπροστασίας που μπορούν τα παιδιά να μάθουν μέσα από απλοποιημένους κανόνες, όπως ο «Κανόνας του Εσώρουχου». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου, τόνισα την ανάγκη του παιδιού να έχει ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης με το οποίο μπορεί να μιλάει άνετα για οτιδήποτε του συμβαίνει και που θα αποτελεί το δίκτυο ασφάλειάς του. Αναφέρθηκα στις ιστορίες της Νίκης και του Βίκτωρα και στην νέα ιστορία κινουμένων σχεδίων που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα με πρωταγωνίστρια τη Βερονίκη, μία ανήλικη αθλήτρια σε αναπηρικό αμαξίδιο, που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του αθλητισμού και καταγγέλλει το περιστατικό σε έναν αστυνομικό.
Μεταξύ άλλων, παρουσίασα το νέο βίντεο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την σεξουαλική παρενόχληση στον ψηφιακό κόσμο και μίλησα για την μεγάλη επιτυχία της ένταξης των εργαλείων της καμπάνιας στην ενημέρωση της σχολικής κοινότητας.