Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υποθέσεων, Μανώλη Φανουράκη

για την αμέριστη στήριξή του στην καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης, από την έναρξή της το 2013.

📍Με δική του πρωτοβουλία είχαμε φιλοξενηθεί για πρώτη φορά το 2013 στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης, ενημερώνοντας τόσο του κατοίκους όσο και τους επισκέπτες. Η απήχηση της καμπάνιας ήταν μεγάλη.

📍Στη συνέχεια, το 2014, πάλι με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, η καμπάνια φιλοξενήθηκε στο Καρναβάλι της Ξάνθης με άρμα ΚΙΚΟ με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της σεξουαλικης κακοποίησης των παιδιών.

📍Φέτος, για άλλη μια φορά μετά απο πρόσκληση του Αντιδημάρχου, η καμπάνια έδωσε το «παρών» στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης 2022, ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας με τα νέα πλούσια ενημερωτικά εργαλεία.

📍Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, για την ευαισθησία με την οποία περιβάλλει τη δημιουργία της τρίτης ιστορίας κινουμένων σχεδίων «Η δύναμη της Βερονίκης».

📍Νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη στους συμπαραστάτες μας στον αγώνα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #Ξάνθη #ΔήμοςΞάνθης #Γιορτές #ΓιορτέςΠαλιάςΠόλης #μανώληςτσέπελης