Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη & του Γιώργου Περρή στη Θεσσαλονίκη

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετείχε στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Βαλκανική Πλατεία 2017» που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης –Συκεών στη Θεσσαλονίκη.
.
Η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα Συμμαχικά Κοιμητήρια στη Νεάπολη, όπου είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.