Έλαβα μέρος στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, με θέμα συζήτησης την επεξεργασία του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο: «Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ» και συναφείς διατάξεις».

Με τη νέα συμφωνία Δημόσιο και τοπική κοινωνία αποκτούν τεράστια οφέλη, εκατοντάδες νοικοκυριά θα ενισχυθούν γιατί θα προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, εκατοντάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες για τις ανάγκες της νέας επένδυσης, η τοπική οικονομία θα αποκτήσει κινητικότητα και προοπτική. Όλα αυτά με ευαισθησία στο περιβάλλον το οποίο προστατεύεται πλήρως, με ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και με έργα τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης που δεσμεύουν συμβατικά τον επενδυτή. Η κυβέρνηση προχωρά μπροστά με πίστη στις ξένες επενδύσεις και χωρίς περιβαλλοντικές εκπτώσεις αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα γίνεται ξανά μια χώρα φιλική στις επενδύσεις.
#ElenaRapti #vouli #politician #Thessaloniki #Greece #Υπουργείοπεριβάλλοντος #ελληνικοσχρυσος #περιβαλλον #χαλκιδική #ypen @ypen_gr