Φιλοξενήθηκα στην ραδιοφωνική εκπομπή των Γιώργου Ψάλτη και Πόπης Χατζηδημητρίου στον REAL FM 97.8 και μίλησα για την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Αναφέρθηκα στη σιωπή που καλύπτει τον εφιάλτη που ζουν τα θύματα, αφού μόνο 2 στα 100 παιδιά τολμούν να σπάσουν τη σιωπή και να απευθυνθούν στις Αρχές.
Επίσης, μίλησα για τη συνεργασία μου με τα Τμήματα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ΣΕΓΑΣ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να προωθήσουμε από κοινού τα μηνύματα αυτοπροστασίας των παιδιών μέσα από απλές ιστορίες. Αναφέρθηκα επιπλέον, στις συμπεριφορές των παιδιών που μπορεί να αποτελούν ένδειξη μιας πιθανής κακοποιητικής συμπεριφοράς και την ανάλογη αφύπνιση των γονέων. Τέλος, μίλησα για τη συνεργασία της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με το Υπουργείο Παιδείας, που πλέον έχοντας την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, η καμπάνια διδάσκεται πιλοτικά σε ηλικίες 4-10 ετών.