Ως συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, δραστηριοποιήθηκα ενεργά στον χώρο του αθλητισμού.

Έχοντας ως αποστολή την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, συνεργάστηκα με τον ΣΕΓΑΣ και ανταποκρίθηκα σε δεκάδες προσκλήσεις αθλητικών σωματείων, συλλόγων και άλλων αθλητικών φορέων (αθλητικές κατασκηνώσεις, ακαδημίες ποδοσφαίρου, αθλητικά campus, αθλητικά φεστιβάλ, ποδοσφαιρικές ακαδημίες, γυμναστικούς συλλόγους, Ελληνικό Πρωτάθλημα, συλλόγους πάλης, λέσχες τένις, κολυμβητήρια, δημοτικούς αθλητικούς συλλόγους, αγώνες δρόμου, παραστάσεις χορού) με σκοπό τα μηνύματα της καμπάνιας να φτάσουν στις αθλήτριες και τους αθλητές.
Παράλληλα, η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» πραγματοποίησε ενημερωτικές εκδηλώσεις, ημερίδες και ομιλίες και συμμετείχε σε πληθώρα αθλητικών γεγονότων (διεθνείς και νυχτερινούς μαραθώνιους, ημιμαραθώνιους Run Greece, συνέδρια για την υγεία, διεθνή συνέδρια σωματικής υγείας κ.ά.) ώστε να προβάλλει το μήνυμα ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση στους αθλητικούς χώρους.
Τα αθλητικά γεγονότα έχουν μεγάλη αξία. Ενώνουν πολλούς ανθρώπους κάτω από ένα καλό σκοπό και ειδικά όταν ο σκοπός αφορά και την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών στον αθλητισμό, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών συμβάλλει αποτελεσματικά στην εξάλειψη του φαινομένου.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.