Στο Υπουργείο Τουρισμού υποδέχτηκα τον κ. Χαράλαμπο Βούλγαρη @bvoulgaris Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο Μέριανο @merkoscfu οι οποίοι μου μετέφεραν την αγάπη και την αγωνία τους για το παρόν και το μέλλον της τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί τους.

▶️ Και οι δύο συνομιλητές μου, πετυχημένοι επαγγελματίες στον κλάδο τους με διεθνή αναγνώριση των επιχειρήσεων τους, είναι παραδείγματα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το τουριστικό προϊόν με πλήρη γνώση, μεράκι, ευαισθησία που ξεπερνά τα όρια της τυπικής επαγγελματικής δραστηριότητας.

▶️ Το ενδιαφέρον τους για την τουριστική εκπαίδευση εκλύεται από τη βεβαιότητα ότι ο ποιοτικός τουρισμός στηρίζεται στα ποιοτικά καταρτισμένα στελέχη του.

▶️ Ενισχύεται έτσι η πολιτική μας για την αναβάθμιση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης, την απρόσκοπτη λειτουργία τους και τη σύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

▶️ Με την παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου διαβεβαίωσα τους συνομιλητές μου ότι φροντίζουμε για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του ΙΕΚ στην Κέρκυρα, αναγνωρίζοντας τον ιστορικό αλλά και αναγκαίο ρόλο του στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας