Στο Υπουργείο Τουρισμού υποδέχθηκα τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο @genesisathens_drpantos , Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤΟΥΡ και Γ.Γ της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ειδικό στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, εξειδικευμένο στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Έναν γιατρό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της θεραπείας και της τεχνολογίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

🔹Μέσα από τη γνώση που αποκόμισε από την 30χρονη πορεία του, τις επιστημονικές συνεργασίες του με εθνικά και διεθνή ιδρύματα και πανεπιστήμια, κατέθεσε τις απόψεις του και συζητήσαμε προτάσεις για την ανάπτυξη της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα και την προσέλκυση ενδιαφερόμενων επισκεπτών από όλες τις χώρες του κόσμου.

🔹Με τις μεταρρυθμίσεις του Νόμου 4958/2022, τις ευνοϊκές διατάξεις του και το αναμορφωμένο πλαίσιο, που είχα την τιμή να εισηγηθώ στη Βουλή πριν απο ένα χρόνο, η Ελλάδα προσφέρεται για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ύπαρξη των κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων, γιατρών και γενετιστών.

🔹Η χώρα μας είναι ένα πεδίο δράσης των ειδικών μορφών τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος μας και την οικονομία μας.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας