Ως Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με μεγάλη χαρά ανταποκριθηκα στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη και μιλησα σε ενημερωτική εκδήλωση στην Πάτρα για την ασφάλεια των παιδιών.

ΕΤην εκδήλωση άνοιξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενος στην προστασία των παιδιών. Εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε για την αντιμετώπιση του φαινομένου ο Γιώργος Λυγερός, Αστυνόμος Β’ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Ευχαριστώ θερμά για τις εξαιρετικά χρήσιμες παρεμβάσεις τους την κ.Βασιλική Δημοπούλου, Αντεισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, την κ.Κατερίνα Νικολακοπούλου, Κοινωνική Λειτουργό, Συντονίστρια της Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων, και την κ.Έλενα Παλούμπη, Ψυχολόγο, Υπεύθυνη του Τμήματος Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse