Η καμπάνια “ένα στα πέντε” του Συμβουλίου της Ευρώπης συνεργάζεται με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου η ενημέρωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης να φτάσει στους Παιδικους Σταθμούς του Στράτου Ξηράς και της Αεροπορίας.

Σήμερα στον Γ’ Βρεφονηπιακό Σταθμό Αθηνών του Στρατού Ξηράς, παρουσία του Υφυπουργού Άμυνας, κυρίου Αλκιβιάδη Στεφανή μίλησα σε γονείς για τον κανόνα του εσώρουχου, τη διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό και ένα κακό άγγιγμα, τη διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό και ένα κακό μυστικό. Ευχαριστώ θερμά για την άρτια τοποθέτηση της την Κωνσταντίνα Κωστάκου, Ψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης  Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το  DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης» και «Το Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας». #ElenaRapti #ΓΕΣ #militaire #tomystikotisnikis #underwarerule #kampaniaenastapente #oneinfivegreece #councilofEurope #against #childabuse #kids #children #photooftheday