Με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στους άστεγους της Αθήνας

Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στα καθιερωμένα της ραντεβού με τους αστέγους, μοίρασε δέματα αγάπης με τρόφιμα και πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους που όλοι ξεχνάμε.
Στη δράση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», στην κρύα Αθήνα, συμμετείχα κι εγώ σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αγάπης και προσφοράς, στην πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Ιωάννη Πεταλά.
Στην Αθήνα βλέπω καθημερινά ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους και ήθελα να συμμετέχω και να υποστηρίξω αυτή την πρωτοβουλία! Κάθισα με τους άστεγους των Αθηνών, άκουσα τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τα συναισθήματα υπερβαίνουν τα λόγια.
Θέλω να ευχαριστήσω για τη δυνατότητα αυτή την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», τον Γενικό της Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Δήμτσα και τους συνεργάτες του, για την πολύ συγκινητική δράση και την προσπάθεια τους με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των ανθρώπων που δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά, να τους έχουμε διαρκώς στη μνήμη της καρδιάς μας! Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να αναφερθώ στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο γιατί αθόρυβα και ανελλιπώς βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. #ElenaRapti #Apostoli #womenpolitics #Greece #Thessaloniki #iaath #Politician

#σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών