Συμμετείχα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για τα σχέδια νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο:

α) «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης στον τομέα του Αθλητισμού μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν» και β) «Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα του αθλητισμού μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κινεζικής Ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας».
✔️Η κύρωση σημαντικών συμφωνιών στον τομέα του αθλητισμού, έχουν στόχο της προώθηση της έννοιας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την προώθηση ανταλλαγών μεταξύ των αθλητικών ομοσπονδιών και την προώθηση της αμοιβαίας φιλίας μεταξύ των λαών και των αθλητών με αναπηρία.
✔️Η Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι σημαντικό να αναβιώσει σε όλη της την έκταση και ουσία για να αναδείξει ξανά την αξία της συμφιλίωσης των λαών. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει λαούς και να διαλύει διαφορές και εντάσεις. Οι δύο διμερείς συμφωνίες αναδεικνύουν αυτή την ανάγκη και ταυτόχρονα αναβαθμίζουν την ποιότητα της αθλητικής συνεργασίας στο επίπεδο των ατόμων με αναπηρία, στους παραολυμπιονίκες υπεραθλητές που κρατάνε ψηλά τα ιδεώδη του Ολυμπισμού.