Η Έλενα Ράπτη στην ημερίδα all4baby

 
Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μετά από πρόσκληση του κέντρου Μαιευτικής φροντίδας «all4baby» μίλησε στην ημερίδα All4baby Event, με θέμα τη μητρότητα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στον πολυχώρο «Athinais».
Στην ημερίδα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αποτελούμενο από νέους γονείς, εγκύους, βρέφη και παιδιά. Κατά τη διάρκεια του event ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ομιλίες από εξειδικευμένους ειδικούς γύρω από την μαιευτική και γυναικολογική επιστήμη, αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους μέσω του προγράμματος «Meet the experts».
Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».