Με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας @visit_central_macedonia, γιατρό και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Γούλα @goulachristina και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδη Νικολάου, συναντηθήκαμε στο περίπτερο του ΕΟΤ @visitgreece και του Υπουργείου Τουρισμού @ministryoftourimgreece στο πλαίσιο της ΔΕΘ @tif_helexpo και συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και της πόλης της Θεσσαλονίκης.

📍Η ανάπτυξη, η ισχυροποίηση και η εδραίωση των περιοχών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως κορυφαίων τουριστικών προορισμών και η συνολική προβολή τους είναι ο κοινός μας στόχος. Με την Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για τη συνεργασία με τους φορείς του Τουρισμού δώσαμε έμφαση στην προώθηση των συνεργιών της Περιφέρειας με τους φορείς του Τουρισμού και τον ΕΟΤ, καθώς και τις δράσεις για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού, όπως:
▪️διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων master class
▪️προώθηση τουρισμού κρουαζιέρας
▪️στήριξη του Film Office που συστάθηκε το 2020, και με τη λειτουργία του έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μεγάλες παραγωγές, ταινίες και διαφημίσεις στην Περιφέρεια.

📍Με το βλέμμα στο μέλλον, σχεδιάζουμε μία σημαντική δράση για την προώθηση και εδραίωση σε παγκόσμιο επίπεδο του ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού και της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, στο πλαίσιο της Philoxenia 2023, της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού τον Νοέμβριο του 2023 στη Θεσσαλονίκη, καθώς και εκδηλώσεις για τομείς όπως η πλαστική χειρουργική, η οδοντιατρική, η δερματολογια.

📍Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας το επόμενο διάστημα βάζοντας στο επίκεντρο όλες τις Ειδικές Μορφές τουρισμού, που μπορούν να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να αναπτύξουν την τοπική οικονομία και κατ’ επέκταση να συμβάλλουν με τη βιωσιμότητά τους στην εθνική οικονομία, δίνοντας βεβαίως έμφαση στην ποιότητα που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας