Συντόνισα τη θεματική «Η δύναμη της εικόνας- Κώδικες και αποκωδικοποίηση-Συμπεριφορές», στην ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, με θέμα «Παιδεία στα Μέσα»

🔹Μίλησαν:

▪️ Ιωάννης Σκαρπέλος, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
▪️ Βασίλειος Παπακώστας, Αστυνομικός Διευθυντής, Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
▪️ Βασιλική Μπούμπα, Ψυχολόγος, MSc, Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ, ΠΜΣ Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας, Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Δομές «Φιλικές» για Εφήβους/Νέους.

🔹 Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, της Υπουργού Παιδείας κα θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως κα του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δρ. Δημήτρη Γαλαμάτη.

🔹Σε μια εποχή που οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία, επηρεάζοντας τον τρόπο που λειτουργούν τα Μέσα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, η ημερίδα είχε ως κύριο στόχο τον προβληματισμό και την εξοικείωση κάθε ενεργού πολίτη με τις βασικές έννοιες και λειτουργίες των Μέσων και την αποφυγή των κινδύνων κατά την αξιοποίησή τους.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #councilofEurope #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #σεξουαλικήεκμετάλλευση #ενημέρωσηπαιδιών #ΕθνικόΣχέδιοΔράσης #news @ertofficial_@nkerameus @oikojo @galamatisdimitris #γενικήγραμματείαπολιτικήςπροστασίας