Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου στο Υπουργείο Τουρισμού, στην πρώτη συνάντηση εργασίας, τον αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο, της Διοικούσης Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

🔷️ Ως αρμόδια επί των θεμάτων του Θρησκευτικού- προσκυνηματικού Τουρισμού, ανάμεσα στις άλλες μορφές ειδικού Τουρισμού, ενημερώθηκα για τις έως σήμερα δράσεις του Συνοδικού Γραφείου.

🔷️ Στη συνάντησή μας δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στο «Πρωτόκολλο Συνεργασίας» μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδας και του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και στην «Κοινή Συντονιστική Επιτροπή» επί των ειδικών θεμάτων.

🔷️ Κοινή μας επιθυμία η πλήρης και στενή συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδας, η ανάπτυξή της και η επαναδραστηριοποίηση της «Κοινής Συντονιστικής Επιτροπής».

🔷 Σχεδιάσαμε τις άμεσες κοινές δράσεις οι οποίες θα αναδείξουν τη χώρα μας και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του βιώσιμου ελληνικού τουρισμού, φέρνοντας τη χώρα μας στο προσκήνιο και σε αυτόν τον τομέα.

🔷 Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα και τον πατέρα Νεκτάριο Κοτρότσιο εξ Αμερικής, καθώς και τον ομογενή επιχειρηματία Πολ Κοτρότσιο-εκδότη των Hellenic News- με τη σύζυγό του Ιλιάδα, οι οποίοι συνόδευαν τον αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο.

#greek #orthodox #religioustourism #church #monastery #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #visitgreece #ministry #gnto #tourism #greece @visitgreecegr #ΙΕΚ_Τουρισμού @ministryoftourismgreece @MinTourGR

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας