Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση συναντήθηκα με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη και τις Υφυπουργούς, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και Μαρία Συρεγγέλα και συζητήσαμε για τις θεσμικές παρεμβάσεις ευθύνης του Υπουργείου για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου.

🔸Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης αποτελεί μια ολιστική παρέμβαση στο υφιστάμενο πλαίσιο δομών και λειτουργιών. Είναι ένα εγχείρημα συνολικής αναδιάρθρωσης των υφιστάμενων δυνατοτήτων του συστήματος για την ενίσχυση της πρόληψης του φαινομένου, την προαγωγή της αποκάλυψής του όπου και όταν συμβαίνει, την γρήγορη και αποτελεσματική δίωξη των δραστών και την παροχή προστασίας και στήριξης στα θύματα.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #εθνικόσχέδιοδράσης #προστασίαπαιδιών #σεξουαλικήκακοποίησηπαιδιών #childsexualabuse #υπουργείοεργασίας @kostis_hatzidakis @domna_michailidou @maria_syrengela