Συμμετείχα στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τα νομοσχέδια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο:

Α. «Κύρωση της Συμφωνίας Αεροπορικών Υπηρεσιών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Μαλαισίας», Β. «Κύρωση της Συμφωνίας Αεροπορικών Υπηρεσιών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ινδίας».

📍Οι διεθνείς συμφωνίες που έχουν ως αντικείμενο τις αεροπορικές μεταφορές, εντάσσονται στο πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας της χώρας μας με τις δυο μεγάλες ασιατικές χώρες.

📍Οι αεροπορικές συνδέσεις ενώνουν τον κόσμο, προωθούν το τουριστικό προϊόν και αυξάνουν το διεθνές εμπόριο.

📍Η κυβέρνηση προχωρά σε δύο ακόμη διμερείς διεθνείς συμβάσεις στον τομέα των αεροπορικών υπηρεσιών επενδύοντας στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας και στις στενότερες οικονομικές σχέσεις μεταξύ των συμβαλλόμενων χωρών.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #Βουλή #ΕπιτροπήΠαραγωγής #υπουργείουποδομώνκαιμεταφορών #αεροπορικέςμεταφορές #διεθνέςεμπόριο #τουρισμός #εξωστρέφεια #ελληνικόπροιόν #Μαλαισία #ινδία