Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς του Τουρισμού πραγματοποιήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού με το Προεδρείο και τα Μέλη της εισηγητικής επιτροπής του SETE -Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

🔸Συζητήθηκε η ευρύτερη αλλά και η ειδική θεματολογία σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τον τουρισμό. Αναπτύχθηκαν οι προοπτικές νομοθετικών λειτουργικών και άλλων παρεμβάσεων, προκειμένου να στηριχθεί περισσότερο ο τουρισμός στη χώρα μας.

🔸Καταγράφηκαν νέες αγορές στόχευσης, θέματα ανταγωνισμού, υποδομών και ειδικών μορφών τουρισμού.

🔸Υπογραμμίστηκε ότι για το 2023 τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και τα στοιχεία μας δείχνουν πως το έτος θα κλείσει με άνοδο και θετικό πρόσημο σε αφίξεις και έσοδα.

🔸Το τρίπτυχο επενδύσεις- υποδομές-προορισμοί αποτελεί καθοριστικό γνώμονα των επόμενων κινήσεων που θα γίνουν από όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς και φυσικά το Υπουργείο Τουρισμού.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία # ΥπουργείοΤουρισμού-MinistryofTourism #visitgreece #ministry #gnto #tourism #greece @visitgreecegr @ministryoftourismgreece @MinTourGR #ΌλγαΚεφαλογιάννη @olgakefalogianni

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας