Με χαρά παραβρέθηκα στο Πάρτυ Μασκέ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στο Grand Chateau στον Χορτιάτη.

🎉Συναντήθηκα με παιδιά και γονείς και είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω το νέο ενημερωτικό εργαλείο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, την ιστορία κινουμένων σχεδίων “ Το Μυστικό της Νίκης 3-Η Δύναμη της Βερονίκης”.

🎉Η Βερονίκη είναι ένα κορίτσι που έχει όνειρα, είναι μαθήτρια και αθλήτρια σφαιροβολίας με κινητική αναπηρία και θέλει να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

🎉Δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από έναν άγνωστο και μέσα από το παραμύθι “Η Δύναμη της Βερονίκης” μαθαίνει σε όλα τα παιδιά πώς πρέπει να αντιδράσουν όταν τους συμβεί κάτι αντίστοιχο, ποιους πρέπει να εμπιστευθούν και πού να το καταγγείλουν.

🎉Η «Δύναμη της Βερονίκης» βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

ElenaRapti #Greece #Thessaloniki #ElenaRapt i#vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #nd #ΝέαΔημοκρατία #σπάσετησιωπή #προστασίαπαιδιών #ένασταπέντε #παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση #childsexualabuse #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #againstchildsexualabuse #σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων #αποκριες