Στην κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού μαζί με τις ευχές μου για δημιουργική χρονιά αναφέρθηκα στην προσφορά τους στον ελληνικό τουρισμό, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την πατρίδα μας, όταν απαιτήθηκε η ενεργοποίηση όλων μας για να προστατεύσουμε την ποιότητα και τη φήμη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

🔺Στην Ρόδο, την Κέρκυρα, την Εύβοια, την Αλεξανδρούπολη, τη Μαγνησία και τις Σποράδες, οι εργαζόμενοι/ες στις ΠΥΤ δούλεψαν πέρα από το υπηρεσιακό τους καθήκον.

🔺Αναφέρθηκα, επίσης, στις πολύ αισιόδοξες ενδείξεις για τον τουρισμό 2024, και στις ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού για την επέκταση της τουριστικής περιόδου μέσω της ανάπτυξης των ειδικών μορφών τουρισμού.

🔺Η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού είναι άλλωστε μονόδρομος για τη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος μας καθώς απευθύνεται σε μεγάλο εύρος ταξιδιωτών και τους προσφέρει πλούσιες ταξιδιωτικές εμπειρίες όλο τον χρόνο.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Ορκωμοσία Υπουργικού Συμβουλίου

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας