Με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτησα τις εργασίες της Διαδικτυακής Επιστημονικής Νοσηλευτικής Ημερίδας με θέμα: «Πτυχές του φαινομένου της βίας και της παρενόχλησης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας».

πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας – Γραφείου Εκπαίδευσης Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, της 4ης ΥΠΕ και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, αναφέρθηκα στο αποκρουστικό πρόσωπο της βίας και της κακοποίησης όποιο κι αν είναι το θύμα.

📌Η βία και η παρενόχληση αποτελούν ένα διαρκές θέμα αιχμής της δημόσιας συζήτησης. Και για όσους ασχολούνται με το φαινόμενο είναι προφανές πως ενδημεί παντού, και φυσικά και στους χώρους εργασίας.

📌Έχουμε αρχίσει να κερδίζουμε περισσότερες μάχες από όσες χάνουμε. Δημιουργούμε συνείδηση της υποχρέωσης όλων να αγωνιστούν για αυτόν τον σκοπό, δημιουργούμε το περιβάλλον για να σπάσει η σιωπή των θυμάτων.

#ElenaRapti#vouli#politician#Greece#Hellas#Thessaloniki#nd#ΝέαΔημοκρατία#σπάσετησιωπή#προστασίαπαιδιών#ένασταπέντε#παιδικήσεξουαλικήκακοποίηση#childsexualabuse#oneinfivecampaign#tomistikotisnikis#underwearrule#kampaniaenastapente#councilofEurope#okanonastouesorouxou#i_peripeteia_tou_viktora#againstchildsexualabuse#σεξουαλικήκακοποίησηανηλίκων#σεξουαλικήεκμετάλλευση#ενημέρωσηπαιδιών #ΑΧΕΠΑ #ΝοσηλευτικήΥπηρεσίαΑΧΕΠΑ