Συνεχίζεται η συνεργασία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και ειδικότερα της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με τη διοργάνωση της πέμπτης κατά σειρά διαδικτυακής εκδήλωσης, με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Στην εκδήλωση μιλήσαμε μαζί με τον Αστυνόμο Α’ Ευάγγελο Μπέσα, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να ενημερώσουμε και ευαισθητοποιήσουμε τους εργαζόμενους των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), καθώς και των Δομών Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.
Ευχαριστώ και πάλι την Προϊσταμένη του Τμήματος Διαδικασιών και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Σταυρούλα Μαρινοπούλου, για την αποτελεσματική συνεργασία μας.
Ας διδάξουμε σε κάθε παιδί που φιλοξενείται στα κέντρα και τις δομές της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, τον «Κανόνα του Εσώρουχου», ώστε να εμποδίσουμε μια πιθανή κακοποίησή του.

#ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #childabuse #enastapente #oneinfivegreece #kids #oneinfivecampaign #tomistikotisnikis #underwearrule #kampaniaenastapente #councilofEurope #okanonastouesorouxou #i_peripeteia_tou_viktora #againstchildsexualabuse #ΥπουργείοΜετανάστευσηςκαιΑσύλου #migration #δομές #δομέςφιλοξενίας #δομέςυποδοχής #άσυλο