Προέδρευσα στη 2η συνεδρίαση της Κοινής Συντονιστικής Επιτροπής του Προσκυνηματικού Τουρισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, παρουσία της Υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη @olgakefalogianni , με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης, της Διοίκησης του Αγίου Όρους, των Υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και του ΕΟΤ.

🔹Στο πλαίσιο της συνεδρίασης ολοκληρώθηκε η επικύρωση του 1ου ιστορικά Κοινού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Υπουργείου Τουρισμού με τις 3 Εν Ελλάδι Εκκλησίες με τις υπογραφές των εκπροσώπων τους.

🔹Η προστιθέμενη αξία της πρωτοβουλίας αυτής και η ένωση δυνάμεων και δράσεων, είναι κομβικής σημασίας για την ανάδειξη των Προσκυνημάτων και των σημείων ενδιαφέροντος σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

🔹Η Θρησκευτική κληρονομιά της Ελλάδας είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα εξωστρέφειας και προσέλκυσης επισκεπτών από κάθε γωνιά του πλανήτη όταν αξιοποιείται μεθοδικά και αποτελεσματικά ως εργαλείο πολιτιστικής διπλωματίας. Αυτός είναι ο κοινός στόχος και η δέσμευση της Κοινής Συντονιστικής Επιτροπής Προσκυνηματικού Τουρισμού.»